KOE

MAHDOLLISIMMAN KIRKAS NÄKEMINEN

Oikeanlaisen pinnoitteen valitseminen on tärkeää, kun etsitään jokaisen näkötarpeisiin täydellistä ratkaisua. BBGR:n linsseihin on saatavilla laaja valikoima pinnoitteita, joista jokainen on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin tuoden parhaan suojan eri tilanteissa — sekä tarjoten parhaan mahdollisen näkömukavuuden ja kirkkaan näön!

NEVA® MAX UV

Neva® Max UV -pinnoitteessa on erinomainen heijastuksenesto- ja kovapinta, joka suojaa linssiä tehokkaasti naarmuilta ja silmiä haitalliselta UV-säteilyltä. Pinnoite tarjoaa hyvän jokapäiväisen suojan UV-säteitä vastaan ja näkemisen miellyttävyyttä kaikissa tilanteissa.

 

Erinomainen naarmuuntumisen suoja sekä UV-suoja jokapäiväisiin tilanteisiin

NEVA® MAX BLUE UV

Neva® Max Blue soveltuu erityisesti nykyajan näkötarpeisiin poistamalla digitaalisista laitteista tulevaa haitallista sinistä valoa. Pinnoite tekee näkemisestä miellyttävää ja tarjoaa parhaan mahdollisen suojan UV-säteitä vastaan.

 

 

Paras näkemisen miellyttävyys käytettäessä digitaalisia laitteita

DIAMS® CLEAR UV

Diams® Clear UV on kilpailukykyinen yhdistelmäpinnoite. Pinnoite on kirkas ja suojaa naarmuilta ja heijastuksilta.

Edullinen huomaamaton pinnoite UV-suojalla

NEVA® SUN UV

Neva® Max Sun UV on saatavilla kaikkiin aurinkolasilinsseihin. Pinnoite suojaa täydellisesti UV-säteiltä ja kovapinta estää linssin naarmuuntumisen.

Poistaa heijasteet linssin takapinnalta

NEVA® MAX UV NIGHT DRIVE BOOST

Neva® Max UV Night Drive Boost on hyvä valinta yleislaseihin kaikissa valaisuolosuhteissa, sekä päivänvalossa että pimeällä. Pinnoite suojaa silmiä häikäisyltä ja vähentää merkittävästi vastaantulevien ajoneuvojen valojen sekä katuvalojen aiheuttamaa häikäisyä tarjoten kirkasta näkemistä myös pimeällä.

 

 

 

Jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu pinnoite, jonka ansiosta pimeässä ajaminen on miellyttävämpää