TÄYDELLINEN LINSSIVALIKOIMA

PARANTAA NÄKÖMUKAVUUTTA JA EHKÄISEE SILMIEN VÄSYMISTÄ

BBGR:n toimisto- ja digilinssit tarjoavat miellyttävää näkemistä ja vähentävät silmien väsymistä merkittävästi työskenneltäessä erilaisilla näytöillä. Yhdistettynä Neva™ Max Blue UV -pinnoitteeseen linssit tarjoavat paremman kontrastin ja suojaavat silmiä haitalliselta siniseltä valolta.

 

EasyWork

EasyWork Progressive on toimistomoniteholinssi, jossa näköalueet on suunniteltu huomioiden digitaalisten laitteiden mukanaan tuomat näkötarpeet. Linssi soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön, jossa tarvitaan tarkkaa näkemistä lähi-, väli- sekä kaukoalueelle. 

 

 

EasyWork ehkäisee silmien väsymistä ja näkemisen epämiellyttävyyttä sekä vähentää häikäistymistä.

EasyWork Mid Distance

EasyWork Mid Distance -linssin avulla säilytetään luonnollinen työskentelyasento ja saavutetaan laajat näköalueet sekä lähi- että välialueella.

 

 

EasyWork linssin avulla pään asento säilyy luonnollisena, jonka ansiosta pystyt työskentelemään mukavassa asennossa ja minimoimaan niska-hartiaseudun kipeytymisen.

Pulseo Single Vision

Pulseo on yksiteholinssien uusi sukupolvi, joka on suunniteltu erityisesti digitaalisia laitteita käyttävien 18-40 -vuotiaiden näkötarpeisiin. Linssin alaosan pieni lähituki helpottaa silmän mukautumiskykyä, jotta näkeminen säilyy kirkkaana ja silmät rentoutuneina koko päivän.

Pulseo on yksiteholinssien uusi sukupolvi, joka auttaa näkemään terävästi ja pitää silmät rentoutuneina koko päivän.

EasyFun™ Single Vision

EasyFun™ on yksiteholinssi, joka on täydellinen valinta lapsille ja nuorille, jotka viettävät paljon aikaa digitaalisten laitteiden parissa. Linssi tarjoaa näkömukavuutta parantaen kontrastia, vähentäen silmien väsymistä ja suojaten silmiä haitalliselta siniseltä valolta.

EasyFun™ suojaa haitalliselta siniseltä valolta ja sopii erityisesti lapsille.