TUMMUVAT LINSSIT KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

Transitions® tummuvat linssit mukautuvat jokaiseen elämäntyyliin ja tarpeeseen antaen mahdollisuuden käyttää vain yksiä silmälaseja sekä ulkona että sisätiloissa. Transitions® linssejä on saatavana kolmea eri väriä: ruskea, harmaa ja grafiitinvihreä. 

Transitions® VII

Transitions VII -linssit ovat täydellinen valinta aktiivista elämää viettäville silmälasien käyttäjille. Linssit tummuvat riittävän tummiksi ulkona ja vaalenevat nopeasti sisätiloissa. Linssit sopivat näin ollen kirkkaiden linssien tilalle ja toimivat samalla tyylikkäinä aurinkolaseina vaihtelevissa valaistusolosuhteissa. 

 

 

 Transitions® VII linssit ovat kirkkaat sisätiloissa ja pimeällä, ja muuttuvat nopeasti tummasta kirkkaaksi. Linssit vähentävät silmien väsymistä ja häikäistymistä.

Transitions® XTRActive

Transitions® XTRActive on täydellinen linssi erilaisiin ulkoaktiviteetteihin sekä autoiluun, mutta tuo näkemisen mukavuutta myös sisätiloissa. Linssit ovat erityisesti suunniteltu suojaamaan silmiä kirkkaimmalta auringonvalolta  sekä häiritsevältä keinotekoiselta valolta. XTRActive linssit tummuvat myös autossa, ja suojavat silmiä kirkkaalta valolta ja heijastuksilta kaikissa tilanteissa.

 

 

Transitions® XTRActive tummuu autossa jopa 50% tarjoten suojaa häikäistymistä vastaan.